prima oară a fost neplăcut

Prima oară pentru mine a fost neplăcut

Prima oară pentru mine a fost neplăcut

Prima oară când ne îndrăgostim nu o facem în mod voluntar, ci pur și simplu se întâmplă să iubim. Odată cu acest val de dragoste care ne încețoșează simțurile și claritatea mentală, ne arătăm și o vulnerabilitate pe care ar trebui să o vadă numai anumite persoane. Dar ce se întămplă atunci când persoana nepotrivită are acces la vulnerabilitățile noastre?

Poveștile voastre sunt importante, iar noi credem că ele merită spuse într-un spațiu sigur. Identitatea celor care ne scriu este anonimă, de aceea vom folosi pseudonime atunci când vom reproduce mesajele pe care le primim din partea voastră.

Așa s-a simțit Maria* prima oară când s-a îndrăgostit de persoana nepotrivită:

„Nu știam cum să reacționez, încercam să fiu romantică și să mă las dusă de val, așa cum îmi spunea el. Totul a fost o bătaie de joc din partea lui, eu având 14 ani, iar el 16. Chiar dacă am făcut asta crezând că o să fie totul bine între noi și o să rămânem fericiți împreună, nu a fost așa – planurile lui erau complet diferite, m-a iubit vreo două luni și îmi pare rău ca m-am dăruit unui om de nimic care se gândea doar la sex și la cât de multe femei poate să aibă el.

Fetelor, nu vă lăsați influențate de astfel de băieți, mi-aș fi dorit să am pe cineva care să-mi spună toate despre pericole sau că aș putea rămâne cu inima frântă mult timp. Eram micuță și naivă, nu mi-am dorit să se ajungă să facem sex, totul a fost spontan, în momentul acela nici măcar nu conștientizam ce se întamplă exact, era dureros și încercam să am un fel de orgasm doar ca să îl fac pe el să se simtă bine, dar ceva parcă nu era așa cum mi-am imaginat sau cum era în filme, îmi doream ceva romantic în mintea mea.

Aveți grijă de voi și nu cedați la vorbe dulci, care sunt de fapt false, și nu credeți omul ce se jură strâmb că vă dăruiește iubire curat. Nu vă puneți toată încrederea în astfel de persoane, iubiți-vă corpul și asigurați-vă că atunci când o faceți sunteți lângă omul care ar intra și în foc pentru voi și că este băiatul care vă respectă și vă iubește curat. Cel mai important, învățați să va oferiți iubirea de sine.

Sper să vă ajute sfaturile mele!”


Dacă ești interesat de mai multe articole de acest gen, te invităm să citești sentimentele și trăirile celorlalți, ca poate să le înțelegi mai bine pe ale tale.

Pentru tine cum a fost prima oară?

One response

  1. Prima oara pentru mine a fost groaznic. Eu visam la o prima data ca in filme, in care el asteapta sa fiu pregatita si mi calmeaza frica. Dar nu a fost asa, diferenta de varsta dintre noi era de 4 ani, el voia cat mai repede sa ajung in patul lui si insista asupra lucrului asta, iar eu fiind imatura si crezand ca l iubesc, i am spus ca in data de x o sa ma daruiesc. S a nimerit sa mi vina problemele, iar el nu m a crezut, si intr un fel m a fortat si am facut o indiferent. A fost oribil, scarbos, si deloc romantic. Nu am mai continuat sa vorbim mult dupa. Desi au trecut 8 ani de atunci, inca regret si simt un gol in stomac de fiecare data cand ma gandesc la asta. Asa ca, fetelor, mereu sa va ascultati instinctul si sa va ganditi de 10 ori inainte sa aveti incredere intr un barbat, mai ales prima oara!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *