prima oară

Prima oară când am făcut-o am regretat

Prima oară când am făcut-o am regretat

Prima oară când îți începi viața sexuală, îi oferi omului de lângă tine toată intimitatea ta, toată vulnerabilitatea, toată încrederea. Este un moment unic, când te conectezi cu partenerul în cu totul alt mod. Dar, oare ce se întâmplă atunci când împărtășești acel moment cu persoana nepotrivită?

Poveștile voastre sunt importante, iar noi credem că ele merită spuse într-un spațiu sigur. Identitatea celor care ne scriu este anonimă. Vom folosi pseudonime atunci când vom reproduce mesajele pe care le primim din partea voastră. 

Așa s-a simțit Patricia* prima oară când a făcut sex:

poveste prima oară când am făcut sex

„Se întampla în mai. Mai aveam o lună până când împlineam 16 ani. Eram într-o relație cu un băiat cu care îmi vedeam tot viitorul (eu fiind îndrăgostită) eram în extaz continuu când eram lângă el.

Mă atragea totul la el..chiar dacă ceilalți spuneau că nu este bun pentru mine și că merit ceva mai bun, dar eu nu i-am ascultat…până într-o zi în care chiulisem de la liceu ca să merg la el. Ne sărutam și dintr-o dată mă întreabă “ești pregătită să o facem?” Eu cu toata încrederea i-am răspuns că “da” și am făcut-o…

După o săptămâna începea să fie sec, îl simțeam rece și nopțile parcă erau mai triste, plângeam din cauza gândului că pot să-l pierd, pentru că eu fiind în acel sentiment de extaz spuneam că îl iubesc:))

Mai trecuse încă o săptămână, altă săptămână și abia ne mai vedeam, abia îmi mai răspundea la mesaje, era foarte rece, iar eu foarte distrusă…regretam în fiecare zi ca am avut încredere în el să o facem, voiam să fie ceva special prima oară, dar am trecut cu vederea…și încă regret asta chiar după 2 ani…

Fetelor: nu va puneți încrederea în nimeni până nu vă demonstrează cu adevărat asta.”


Pentru tine cum a fost prima oară?

O altă experiență sexuală

Photo credits: Natalia Radu

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *