prima oară când m-am îndrăgostit

Prima oară când m-am îndrăgostit cu adevărat

Prima oară când m-am îndrăgostit cu adevărat

Când te îndrăgostești pentru prima oară, intri într-o “transă”, crezi și speri că partenerul tău este perfect, că este tot ce ai căutat până acum de la un băiat. Întotdeauna îndrăgostiții au o aură specială în jurul lor, care-i deosebește pe unul dintr-o mie de oameni. Cu toate acestea, este oare îndeajuns iubirea?

Poveștile voastre sunt importante, iar noi credem că ele merită spuse într-un spațiu sigur. Identitatea celor care ne scriu este anonimă, de aceea vom folosi pseudonime* atunci când vom reproduce mesajele pe care le primim din partea voastră.

Așa s-a simțit Mara* prima oară când s-a îndrăgostit:

Prima oară când m-am îndrăgostit cu adevărat a fost liniștitor.

„Prima oară când m-am îndrăgostit cu adevărat a fost liniștitor. Poate prea liniștitor. Nu mă simțeam agitata vorbind cu el, nu jucam jocuri, totul era perfect. Ne am cunoscut la finalul verii în București, apoi fiecare a plecat la el acasă.

Ne am îndrăgostit rapid unul de altul vorbind și vorbind ore în șir. Ajunsesem să vorbim pe FaceTime 24/24 de ore, inclusiv noaptea nu puteam dormi fără să auzim respiratia celuilalt. Venea la mine în fiecare lună, am vizitat orașe împreună, totul mergea așa frumos, nu credeam ca așa dragoste există și in realitate, după atâtea experiențe proaste și văzând comportamentele băieților din jurul meu.

Eram prințesa poveștii mele alături de el, până el și-a atins scopurile în viață și nu a mai avut nevoie de susținerea mea, ci de-a țigărilor și a alcoolului.

S-a despărțit de mine la începutul verii următoare după ce în ultima lună ne certam constant deoarece nu mi mai arăta iubirea aceea pe care mi o arătase vreodată numai el.

M-a durut foarte tare când m-a părăsit la telefon, refuzând să ne vedem. Ce m-a durut și mai tare e că peste nici o săptămână a început să vorbească cu prietena mea, cu care acum este și împreună. După 4 luni încă îmi este rareori dor de persoana care era.”


Pentru tine cum a fost prima oară?

Photo credits: Vlăduț Bîlea

One response

  1. Prima oară când m am îndrăgostit cu adevărat…
    a fost cel mai frumos moment din viața mea
    a fost atât de inocent totul, încât aș da orice să se mai fie din nou la fel
    Și poate o să fie?
    am simțit cum mă îndrăgostesc mai mult și mai mult cu fiecare minut pe care îl petreceam împreună
    eram una și aceeași persoană, aveam aceleași gânduri, concepții, hobby uri..
    era atât de frumos
    până n a mai fost
    până a trebuit să plece în altă țară pentru o perioadă lungă de timp
    oare când se va întoarce va mai fi la fel?
    poate da
    sau poate nu
    simt ca trăiesc un film iar tot ce știu e ca
    a fost prima dată când m am îndrăgostit cu adevărat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *