Prima oară când am cunoscut viitorul soț

Prima oară când am cunoscut o mare iubire

Prima oară când am cunoscut o mare iubire

Cum se simte atunci când cunoști pentru prima oară o mare iubire? Copleșitor, emoționant, neașteptat pot fi doar câteva dintre adjectivele care descriu experiența. Toată forfota care se instalează în corpul și în gândurile tale în acel moment este egală cu o frică de a-ți recunoaște sentimentele, pentru că nu vrei să fii rănit. Dar dacă se va termina cu bine de data asta?

Poveștile voastre sunt importante, iar noi credem că ele merită spuse într-un spațiu sigur. Identitatea celor care ne scriu este anonimă, de aceea vom folosi pseudonime* atunci când vom reproduce mesajele pe care le primim din partea voastră.

Așa s-a simțit Sara* prima oară când a cunoscut marea ei iubire:

Prima oară când mi-am cunoscut viitorul soț

„În 2019 aveam 20 de ani în momentul în care a apărut în grupul nostru de prieteni un bărbat de 38 de ani pe care, cunoscându-l, am realizat că nu sufeream de o simplă îndrăgosteală pentru el și am ajuns să îl iubesc în secret timp de un an.

Mă gândeam dacă este bine, mă îngrijoram dacă nu îl vedeam într-o zi, mă trezeam și adormeam tot cu gândul la el. Îmi era dor să discutăm pentru că mă simțeam ACASĂ când eram împreună și nu am simțit niciodată asta. Îmi era teamă să îi spun că îl iubesc din cauza diferenței mari de vârstă, credeam că o să mă respingă sau o să profite de sentimentele mele pentru el și o să fiu doar o femeie trecătoare în viața lui. Credeam că am o problemă care trebuie rezolvată și nu trebuie să îi spun ce intenții am cu el, de aceea am mai rămas încă 3 ani cu gândul la el, zi de zi.

În prezent mai avem puțin și împlinim un an de când suntem împreună pentru că mi-am ascultat inima. Atunci când aud cuvântul FERICIRE gândul îmi zboară mereu la el.”


Pentru tine cum a fost prima oară?

Photo credits: Vlăduț Bîlea

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *