prima oara statuie

Prima oară când am simțit dorul

Prima oară când am simțit dorul

Prima oară când realizezi cât de importantă este o persoană pentru tine, s-ar putea să fie momentul în care realizezi cât de tare te afectează absența acelei persoane. Dorul față de o persoană doare, doare de tare încât ai momente în care durerea se poate simți fizic. Dacă te confrunți cu o astfel de situație, să știi că nu ești singur. Le poți scrie celor de la In a relationship pentru a primi sfaturi personalizate legate de relația ta.

Poveștile voastre sunt importante, iar noi credem că ele merită spuse într-un spațiu sigur. Identitatea celor care ne scriu este anonimă. Vom folosi pseudonime atunci când vom reproduce mesajele pe care le primim din partea voastră. 

Așa s-a simțit Sasha* prima oară când a simțit dorul:

„Îi auzisem vocea, o recunoscusem. Pierdusem orice contact de câteva luni. Îmi făceam treaba în singurul loc pe care încă îl iubesc, când…o aud. Vocea ei dură, plină de iubire, o combinație care și acum îmi dă fluturi în stomac. Mi s-au înmuiat picioarele, am început să tremur.

Nu mă vedea, nu știa că sunt acolo, așa că 5 minute, nu mai mult, nu mai puțin, am stat. Am ascultat-o. Voiam să fug, să sar la ea în brațe. Să îi spun că datorită ei încă trăiesc. Să îi spun că voiam să mor până să o întâlnesc. Am făcut rimă. Ei ii plac rimele.

M-am ridicat de pe cartonul pe care mă sprijineam și am făcut cei 3 pași până la persoana mea. I-am făcut cu mâna. Mi-a făcut înapoi, cu un zâmbet de “ești aici, nu mă așteptam”. Am plecat.

O văd rar de la un timp, și când o văd, ne salutăm rapid, fără să vorbim, din gesturi. Ultima dată am riscat și am oprit-o, din fuga disperata care o prinsese, doar ca să o strâng în brațe. S-a speriat când am venit spre ea. Am strigat-o întâi: “Hei!Stai să te iau în brațe!”, și am plecat. Ultima oară.

Prima și ultima oară când ne-am îmbrățișat. Mi-am dat seama că îmi plac fetele. Nu știu cât de mult și nu știu dacă e doar pentru că o iubesc pe ea. Dar uite că ceva ceva tot simt. Poate pentru ea, deși e o diferență mare de vârstă. E în regulă. Poate a doua oară e cu noroc.”


Pentru tine cum a fost prima oară?

Dacă ești interesat de mai multe articole de acest gen, te invităm să citești sentimentele și trăirile celorlalți, ca poate să le înțelegi mai bine pe ale tale.

Photo credits: Ilinca Humelnicu

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *