Prima oară când m-am ales pe mine

Prima oară când m-am ales pe mine

Prima oară când m-am ales pe mine

Atunci când vine vorba de a ne pune pe noi înșine pe primul loc, este de cele mai multe ori cel mai dificil. În multe situații lăsăm de la noi pentu binele celorlalți, ignorând total propriile nevoi. Însă prima oară când ne alegem pe noi și ne punem pe primul loc vine cu sentimentul libertății și al iubirii de sine, așa cum nu am mai făcut-o până în momentul respectiv.

Poveștile voastre sunt importante, iar noi credem că ele merită spuse într-un spațiu sigur. Identitatea celor care ne scriu este anonimă, de aceea vom folosi pseudonime atunci când vom reproduce mesajele pe care le primim din partea voastră.

Așa s-a simțit Cristina* prima oară când a rănit pe cineva

Prima oară când m-am ales pe mine

„Aveam vârsta de 17 ani și eram într-o relație toxică de un an și jumătate. Partenerul (18 ani, băiat) se comporta foarte urât cu mine, fiind adesea înjurată și lovită.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, simțeam că nu mai puteam să rezist alături de el și i-am propus pentru a n-a oară să ne despărțim. Abia acum a acceptat propunerea, însă se victimiza. Deși eram foarte rănită, am considerat că am luat decizia corectă. În următoarea zi, chiar în timp ce mergeam spre liceu, mi-a dat mesaj povestindu-mi cum el și mama sa plângeau pentru că ne-am despărțit.

Nu am știut cum să reacționez, m-am simțit îngrozitor și mi-am cerut iertare de la amândoi. La o săptămână după despărțire, el era deja împreună cu o altă fată. Am aflat abia la 2 luni după despărțire că el m-a înșelat cu 4 fete în timpul relației.

Nu mai suportam faptul că el era mereu favorizat de lume, așa că am avertizat pe toată lumea în privire cu modul în care se comportă. În noaptea majoratului meu, m-a sunat cu număr ascuns și a avut o criză de nervi la telefon pentru gestul meu. Nu regret nimic!”


Pentru tine cum a fost prima oară?

Dacă ești interesat de mai multe articole de acest gen, te invităm să citești sentimentele și trăirile celorlalți, ca poate să le înțelegi mai bine pe ale tale.

Photo credits: Bîlea Vlăduț

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *