imagine Cupidon

Prima oară când mi s-a frânt inima

Prima oară când mi s-a frânt inima

Experiența pe care o trăiești atunci când ți se frânge inima nu se aseamănă cu nimic altceva; e o senzație aparte, dureroasă și poate deconstrui tot ce credeai că știi despre iubire și devotament într-o relație. Prima oară când trăiești sentimentul de inimă frântă, poți simți durere constantă în zona toracică, poți avea frisoane sau poți simți că nu ai putere să te mai ridici din pat vreodată.

Poveștile voastre sunt importante, iar noi credem că ele merită spuse într-un spațiu sigur. Identitatea celor care ne scriu este anonimă, de aceea vom folosi pseudonime atunci când vom reproduce mesajele pe care le primim din partea voastră.

Așa s-a simțit Dora* prima oară când i s-a frânt inima:

Prima oară când mi s-a frânt inima

„Îmi amintesc și acum ziua în care omul pe care îl iubeam mai mult decât orice pe lume mi-a frânt inima.
Când iubești, iubești cu totul, și asta am făcut, fără să îmi dau seama că poate adevărul meu nu este și adevărul lui.
Ploua, mă întorceam de la înmormântarea bunicii mele și vorbeam cu el la telefon, rămăsese să vină la mine să stăm, fiindcă nu eram în cea mai bună stare.
A ajuns la mine destul de îngândurat și supărat, deloc iubitor, s-a așezat pe scaunul din bucătărie și mi-a spus că el nu poate să mai fie în relația asta pentru că, de fapt, de 5 ani de zile e cu altă persoană. Noi, care ne-am petrecut un an non-stop împreună, noi care ne-am făcut planuri de viitor, noi ca unul.

A profitat de moment, a profitat că eram vulnerabilă. A spus ce a avut de spus și a plecat val-vârtej spre ușă. Am încercat să îl opresc, iar de atunci am rămas cu foarte multe întrebări și cu un gol imens în suflet.”


Pentru tine cum a fost prima oară?

One response

  1. Prima oară când mi sa înfrânt inima a fost când am aflat ca băiatul la care țineam atât de mult m a înșelat cu prietena mea cea mai buna de pe vremea aia.De atunci nu am mai ținut legătura nici cu el și nici cu ea.Ei doi încă vorbesc și se mai întâlnesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *