prima oara destin

Prima oară când destinul ne-a separat

Prima oară când destinul ne-a separat

Prima oară când simți că destinul te-a separat de persoana iubită, că destinul a fost nedrept cu tine, te schimbă. E foarte greu să te separi de o persoană care părea a fi menită pentru tine. E greu să te gândești că nu aveai ce să faci ca să îmbunătățești finalul poveștii. Dar, poate, uneori oamenii ies din viața noastră cu un motiv.

E ok ca încă să ai întrebări despre fosta ta relație, poate cei de la In a Relationship te pot ajuta să îți dai răspunsul la câteva întrebări.

Poveștile voastre sunt importante, iar noi credem că ele merită spuse într-un spațiu sigur. Identitatea celor care ne scriu este anonimă. Vom folosi pseudonime* atunci când vom reproduce mesajele pe care le primim din partea voastră. 

Așa s-a simțit pentru Adelina* prima inimă frântă

„M-am întrebat ultima data cum s-a simțit prima oară acum, scriind acest mesaj. Prima oară când m-am îndrăgostit a fost când am simțit că aș face orice pentru a fi chiar și câteva secunde lângă persoana pe care o iubeam… pe care o iubesc și acum, cu toate că în prezent am un iubit.

Am început sa vorbim întâmplător, și la fel de întâmplator am început sa ne înstrăinăm. Simt că nu este vina niciunuia și în același timp a amândurora. Nu credeam că diferența de vârstă dintre noi va ajunge să ne afecteze relația.

Nu am fost împreună, dar sunt sigură că amândoi simțeam că nu suntem doar prieteni.

Uneori mă întreb cât de nedreaptă a fost clipa cu noi. Mă întreb dacă e nedrept față de mine, față de el, față de actualul meu iubit care nu știe cât de mult am ținut la omul care a avut loc în inima mea înaintea lui.

Mă întreb de ce. De ce încă uneori mă gândesc la el? De ce îmi lipsește? De ce simt nevoia să vorbesc cu el? De ce după tot dorul pe care i l-am purtat încă îl iubesc? De ce scriu aceste rânduri întrebându-mă din nou cum s-a simțit prima oară.. prima oară când am iubit pe cineva, cu adevărat. Nu mă înțelegeți greșit. Îmi iubesc foarte mult actualul iubit. Uneori simt că îl iubesc mai mult decât pe mine.. însă pot să confirm că vorba “prima iubire nu se uita niciodată” e total adevărată.

El va avea mereu un loc special în inima mea.. e prima mea iubire. Prima persoană care m-a făcut să mă simt specială. Primul om care mi-a arătat ce înseamnă iubirea. Primul băiat care m-a rănit. Nu știu ce face, unde e, dacă se simte bine, dacă e bolnav, dacă trece prin momente bune sau mai puțin bune.

Contul său de Instagram e singura sursă prin care văd dacă e fericit. Poate peste câteva luni, câțiva ani, sau cel puțin într-o altă viață.. ne vom oferi iubirea reciprocă pe care ambii o merităm. Îmi doresc să fie fericit, chiar dacă eu nu fac parte din fericirea lui.”


Dacă ești interesat de mai multe articole de acest gen, te invităm să citești sentimentele și trăirile celorlalți, ca poate să le înțelegi mai bine pe ale tale.

Pentru tine cum a fost prima oară?

Photo credits: Vlăduț Bîlea

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *