prima oara neimpartasita

Prima oară când am simțit dragoste neîmpărtășită

Prima oară când am simțit dragoste neîmpărtășită

Prima oară când simți dragoste neîmpărtășită este un moment-cheie al dezvoltării tale. Cum gestionezi situațiile astea dictează cursul vieții tale. Uneori persoanele pe care le iubim, nu ne iubesc înapoi. Și asta e ok. Nu înseamnă că avem ceva defect, sau că e ceva personal. Nu poți alege pe cine să iubești, cum nu poți alege nici contrariul. E important să știi cum să navighezi prin multitudinea de sentimente pe care le ai și să înveți că unele povești pur și simplu nu sunt menite să fie scrise. Cine știe, poate universul are altceva de oferit pentru tine.

Poveștile voastre sunt importante, iar noi credem că ele merită spuse într-un spațiu sigur. Identitatea celor care ne scriu este anonimă. Vom folosi pseudonime atunci când vom reproduce mesajele pe care le primim din partea voastră. 

Așa s-a simțit Alexia* când și-a dat seama că trăiește o iubire neîmpărtășită

„Acum câteva luni am cunoscut un băiat, datorită unui club de teatru, din care amândoi facem parte. El este liderul.

De la primul zâmbet am simțit ceva diferit pentru el, și după prima îmbrățișare, primul ținut de mână, prima conversație în care s-a deschis față de mine, toate privirile și zâmbetele, nu am mai putut să mă mint că nu simt nimic pentru el.

Ne-am împrietenit de la început, ieșim împreună și ne scriem ocazional, doar că pe măsură ce sentimentele mele cresc realizez din ce în ce mai mult că el nu simte nimic față de mine.

Pentru el sunt o simplă prietenă, chiar dacă gesturile spun altceva. Nu am curajul să îmi confesez sentimentele, pentru că nu vreau să îl pierd, dar modul în care suntem acum mă întristează, mă întristează că trebuie să mă ascund și să mă prefac fericită pentru el când menționează altă fată, pentru că nu am mai simțit niciodată ceva la fel de intens ca sentimentul pe care îl am când sunt cu el.

Aș vrea să îmi observe lacrimile, și aș vrea să mă vadă pentru cine sunt cu adevărat. Aș vrea să mă înțeleagă în adevăratul sens al cuvântului, dar nu îl pot învinui pentru faptul că nu mă place înapoi.

Nu pot fi nervoasă pe el pentru simplul fapt că are propriile sentimente, pentru simplul fapt că e om.”


Dacă ești interesat de mai multe articole de acest gen, te invităm să citești sentimentele și trăirile celorlalți, ca poate să le înțelegi mai bine pe ale tale.

Pentru tine cum a fost prima oară?

Photo credits: Ilinca Humelnicu

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *